Skip to content

A nevem henger, SMR henger

Pár posztban már említettem, hogy milyen eszközökkel dolgozom és hogy mi mire jó. Ebben a posztban szót kért az egyik haverom, az SMR henger.

Kedves barátom,

emlékszel rám? Ha már találkoztunk valószínű mély benyomást tettem rád 😉 Tudod, én vagyok az SMR henger, a te személyi masszőröd. Ha még nem volt hozzám szerencséd, akkor figyelj jól, mert most úgy megmarketingellek, hogy azonnal gúglizod a leggyorsabban szállító webáruházat és rendelsz belőlem otthonra.
Hogy hol találkozhattunk? Talán valamelyik edzőteremben, vagy esetleg a gyógytornászodnál? Már én sem emlékszem pontosan.
De hogy világos legyen pár szóban összefoglalom, hogy mivel foglalkozom.
Elsősorban masszőr vagyok. Alakot formálok, keringést fokozok, fájdalmat csillapítok (és néha okozok, de hát egy masszőr már csak ilyen) segítem a nyirokkeringést és oldom a stresszt. A narancsbőrt is eltüntetem.  Megtalálom a fájdalmas pontjaidat és feloldom őket.  Használhatsz sport előtt bemelegítéshez és edzés utáni levezetéshez.
Mindenkinek vannak fájdalmas, túlterhelt csomói, izmai és egy nehéz nap után az ember majd’ meghal egy jó masszázsért. Hozzám nem kell időpontot foglalnod és nem kell napokat várni. Otthon vagyok mindig és akkor használsz, amikor csak kellek. Akár többször is egy nap. További előnyöm, hogy nem kérek a masszázsért pénzt és kis helyen is elférek. Nem fogyasztok áramot, nem kell töltőre dugni és enni sem kérek. Többféle kivitelben vagyok kapható, van hosszabb és rövidebb változatom is. Ha durván szereted, létezik belőlem bordázottabb kiadás is (grid).  A masszázson kívül értek még az egyensúly- és koordinációfejlesztéshez. Szóval szuperhasznos vagyok a testednek.
Persze nem mindegy, hogy hogyan használsz. A legjobb, ha felkeresel egy szakembert, aki megmutatja, hogy tudod kihozni belőlem a maximumot, hogy a lehető legjobb hatással legyek rád.

Na akarsz már? 😉

Ui.: Csatolok egy képet magamról, így biztosan megtalálsz a zinterneten. Alig várom, hogy találkozzunk!

 

                                                                                                                                                                            A te SMR hengered