Skip to content

Rólam

Számok és adatok

2011-ben szereztem meg gyógytornász-fizioterapeuta Bsc képesítésem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. Szakmai fejlődésemben fontos szerepe volt az intézményes keretek között eltöltött munkaéveimnek, tapasztalataimnak (Gunaras Gyógyfürdő, Kaposi Mór Oktató Kórház- idegsebészet és belgyógyászat, CSMEK- Kakasszék, Mozgásszervi rehabilitáció). 2015-től egyéni vállalkozóként Szegeden magánpraxisban dolgozom. Számos posztgraduális továbbképzés egészíti ki az alap fizioterapeuta végzettségem. Szakmai orientáltságom a fájdalomtól és funkcióvesztettségtől való megszabadulás különböző manuális, kötőszöveti technikákkal, idegrendszeri kondicionálással, valamint visceralis terápiákkal. Folyamatosan képzem magam.

Személyes élmények

Előbb választottam a gyógytornát hivatásomnak, minthogy igazából szükségem lett volna rá. 2017-ben Myasthenia Gravis-szal diagnosztizáltak. Korábban kiderült, hogy inzulinrezisztenciám, PCO-m és endometriózisom is van. Gyógyszermentesen élek. Tudom, hogy hol csúsztak el a dolgaim, hogy mitől alakult ki ez vagy az a betegség. Szívesen megosztom Veled személyes tapasztalataimat.
Sokféle területen tudlak segíteni. Legyen a problémád mozgató szervrendszeri, idegrendszeri vagy visceralis (belső szervi) eredetű. Munkám során kifejezetten a kiváltó okot keresem és kezelem. Fontosnak tartom, hogy megértsd, hogy mi és hogyan zajlik a testedben.

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal várlak Téged is Szegeden a Torontál tér 3/b fsz. 1. szám alatt ingyenes parkolási lehetőséggel.