Skip to content

Szolgáltatások és árak

Állapotfelmérés/ 90-120 perc/ 30.000 Ft

Legelső alkalommal mindig egy állapotfelmérés történik, hogy jobban megismerjelek és megtudjam az „előéleted”. Ez egy kikerülhetetlen lépés, hiszen rengeteg információra van szükségem, hogy minél pontosabban tudjalak segíteni a problémád megoldásában. A részletes kikérdezés után fehérneműre kell levetkőzni a mozgásvizsgálathoz, mely áll aktív mozgásokból és passzív (általam végzett) mozgásokból. Örülök, ha felkészülten érkezel. Ha elhozod a meglévő orvosi dokumentációdat és előre átgondolod, hogy mikor milyen műtétjeid, baleseteid, sérüléseid voltak. Hogy hol vannak rajtad hegek és milyen régiek. És annak is örülök, ha minél pontosabban tudod megfogalmazni, hogy mely mozgásnál milyen érzeted van (fájdalom, feszülés), mi az, ami Téged a legjobban zavar.

Kíváncsi leszek az alvásodra, emésztésedre, a folyadékbeviteledre,  a stressz szintedre és az eddig történt képalkotók eredményeire. A kikérdezést és vizsgálatot követően egy próbakezelést kapsz. Ebből fogjuk tudni, hogy mennyire tudlak az én módszereimmel segíteni a változásban. Majd közösen értékelve a történteket elmondom, hogy szerintem hány alkalomra lesz szükség, ha tudok segíteni.
Ha megfelelnek az együttműködéshez szükséges feltételek, akkor szerződést kötünk. Ezt nem fogom tudni mindenkinek felajánlani. Előre is elnézést kérek!

A szerződés kötést követően a továbbiakat előre megbeszéljük, a találkozásaink gyakoriságát, a te részed a közös munkából.
A változáshoz szükséges, hogy mindketten maximálisan elköteleződjünk a változtatás felé, ezért kérlek csak akkor keress meg, ha már megérett benned erre az igény. A terápiáim nem csak és kizárólag passzív kezelésekből állnak, rendszerben dolgozom. Ahhoz, hogy tartós változást érjünk el kell, hogy aktívan is jelen legyél és mozogj a javaslatok szerint.

Egyéni mozgásterápia/kezelés 50 perc

Egyéni mozgásterápiára vagy kezelésre az előzetes állapotfelmérést követően tudsz hozzám jönni az előre megbeszéltek szerint. Mindig az aktuális állapotodhoz igazodva állítom össze a mozgásprogramod és átbeszéljük az előző héten vagy az előző időszakban történt változásokat. Ha szükséges kaphatsz kötőszöveti kezelést, mely fájdalomcsillapító, mozgásterjedelem növelő hatású lehet. Esetleg kineziotape-et helyezek fel. A kötőszöveti kezelésen kívül megtanítom a számodra ideális gyakorlatokat, ahhoz, hogy minél jobban funkcionálj a testedben. Mozgásterápiás/fájdalomcsillapító terápiák ajánlott gyakorisága heti 1-2 alkalom problémától függően. Viscerális kezelések ajánlott gyakorisága 2 hetente 1 alkalom 4-5-ször, majd havi 1 szintén problémától függően.

Terápiáim során alkalmazott módszerek:

– SMR eszközök (hengerek, labdák)
– FDM (Fascia Disztorziós Modell)
– FMA (Funkcionális Mozgás Analízis)
– Visceralis terápia
– Neuro-mozgáskorrekció
– McKenzie
– Schroth
– Funkcionális tréning
– Kineziotape
– Köpöly
– Flossing
– Vagus terápia
– Hegkezelés

Folyamatosan bővülő eszközparkommal és a legújabb terápiás módszerekkel várlak Téged is szeretettel, ha már eleged van a fájdalomból, a funkcióvesztettségből és készen állsz a változásra. Az új ár 2023. május 1-től érvényes!